Upp på hästen igen

I morgon är det dags att tävla igen, då det anrika Solleröloppet går av stapeln! No rest for the wicked. Har ägnat veckan åt återhämtning och det ska bli intressant att se hur kroppen reagerar såhär tätt inpå! Mentalt är jag taggad, musklerna oförskämt pigga men jag sover som en sten på nätterna och på dadgarna känns det ändå som att jag fått en släng narkolepsi. Den som lever får se vad lite tävlingsnerver kan göra på det!

100km är damloppet som startar tidigt på midsommaraftons morgon. Ska bli så kul att hoppa upp på linjecykel igen och få tävla så nära mina vanliga träningsmarker!

Jag kör även kortbaneloppet Soldvarvi på midsommardagen så cykelbenen ska nog få härdas i helgen 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s