Uppför & utför

Lite lätt skakigt wifi här på hotellet, så hoppas jag får till ett inlägg nu. I söndags utforskade vi de södra delarna av Andorra, och nu tror jag att vi har varit på nästan alla större vägar i det här lilla landet. Såhär såg den turen ut:

temporary_file2114184851.jpg

Klättringen visade sig såklart vara jättebrant och jag hade inte alls så värst pigga ben. Inför passet hade jag en plan att få in några 8-min intervaller, började med det när vi gick in i den första delen av stigningen som inte var jättebrant. Det fick bli 2*4min istället, sen när jag var tvungen att trycka 300W under vilan bara för att ta mig upp bestämde jag att det nog var tillräckligt jobbigt att bara klara av klättringen. Dessutom stod luften stilla, kan verkligen inte prestera bra i värme.

Jimmy cyklar mer och mer i åttor runt mig för var dag som går, kul att han har fin utveckling! Fast det är jobbigare träning för mig trots att jag kör långsammare.

Nedförskörningen var lång och fin, snuddade vid spanska gränsen.

DSC_0140.JPG

DSC_0127.JPG
Han kan visst bli trött också

DSC_0132.JPG

Igår hade vi “vilodag” och kom äntligen iväg och hyrde endurocyklar! Så värst mycket vila blev det inte, är nog mer slut idag än vad jag var igår morse.

Men kul var det, när det gäller att inte bromsa så mycket var det för omväxlings skull jag som fick vänta 🙂

Just endurocyklar blev det för att vi hade tänkt oss att kolla in XCO-banorna också och inte bara ville köra utför. Annars känns det mest som ett renodlat downhill-ställe.

Riktigt kul var det men får skriva mer om det sen, nu blir det uppförsgnet idag igen… 🙂

DSC_0156.JPG

DSC_0159.JPG

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s