Backtest 1

temporary_file1424646834.jpg

Idag rivstartade vi kroppen med ett litet backtest efter en vilodag igår. Det kändes! Segstartad men trött blev jag ändå.

På tal om trött var nog gårdagen något av det tröttaste jag varit med om. Hade blodtrycksfall så fort jag stod upp hela dagen och orkade ungefär ingenting, så det var lika bra att förbli i horisontellt läge.

Idag var jag pigg igen, och det där utlovade regnet dök till slut upp i morse faktiskt riktigt skönt då det ändå var varmt i luften.

Vi har en backe precis ovanför hotellet som vi tänkte ha som testbacke, ett nu i början och så en gång till innan vi åker hem. Vi cyklade en liten uppvärmningsloop och matade sen på, idag stannade klockan på 25:55, blir kul att se om det går att putsa. Enligt Strava tappade jag mycket i början av backen där det ibland lutar på 12-18%, var lite seg där så om jag står upp nästa gång borde det gå snabbare, hoppas jag…

Sen åkte vi vidare till den östra sidan av Andorra la Vella, mot Engolasters där vi råkade på en fin grusväg. Den anslöt sedan till La Comella-stigningen där Tour de France gått (fast andra hållet).

Därifrån rullade vi sedan hemåt, jag kände att det fick räcka med en kortare tur idag och Jimmy drog ut på en extrasväng.

I morgon blir det en längre tur, dock utan inledande backtest!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s