Danmarksäventyr!

Ett litet blogginlägg får avsluta den här dagen som har varit rätt lång! Uppstigning kl 04 hemma hos Jennys föräldrar i Alingsås för att hinna ner till Grenåfärjan som skulle ta oss till Danmark.

Bor hos världens trevligaste homestay, Randi och Fleming i Ikast en liten bit från tävlingsarenan vilket ju såklart känns jättebra. Pappa har också kommit hit för att titta på och dessutom bjuder Danmark på årets finaste sommarväder vilket skulle visa sig extra viktigt idag på dagens cykling! Jag skulle köra lite längre än Jenny så hon vände hemåt lite tidigare. När jag kom hem undrade dock de andra vad jag gjort av Jenny som inte kommit hem ännu!  Dålig känsla direkt, tänkte att hon nog cyklat vilse. Givetvis utan mobiltelefon också. Gav mig ut på ett litet crosslöp och sprang åt det hållet jag tänkte mig att hon nog var (benen kändes förresten bra) men ingen Jenny. Hoppade in i Jennys bil som jag aldrig kört förr när jag kom hem och började leta på måfå i en stad jag inte känner till. men snart ringde mobilen. Jenny hade hade punka, punkasprejen funkade inte, ingen aning om var hon var och promenerat i typ en timme. Till slut stoppat nån random dansk på gatan och ringt hem till Sverige för att ta reda på mitt nummer. Fick prata med dansken som lånat ut sin telefon, så det kändes ju sjukt lovande att hitta henne nu när jag skulle få instruktioner på jyllandsdanska över telefon samtidigt som jag körde!! 🙂 Men det gick som tur var. Dansken visade sig kunna varenda gata i stan och guidade mig rätt (jag var i helt motsatt ände) och sagan fick ett bra slut då även Jenny fick sitt crosslöp gjort till sist!

 

2015-06-11 16.18.29
Platt är det i grannlandet!!
2015-06-11 19.40.20
Middag ute i motljus 🙂

 

2015-06-11 20.09.00
Kollade in simbanan och T1 sen, ser fint ut!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s