Zombie och Skandis!

Hej!

Nu haglar det inte uppdateringar precis men det har sin förklaring i att jag känt mig som en zombie i ett par dagar. Rullar mig ur sängen, släpar mig till kaffemaskinen och hasar mig ner i simbassängen typ. Som tur är har jag lyckats lägga energin där den behövs, dvs till själva träningen. I simningen ledde jag banan på både tisdags- och torsdagsträningen, lite sjukt! Höll dessutom ihop fint idag på mitt livs näst längsta simpass på 6700m så jag klappar mig själv lite lätt på axeln.

Förutom det har jag sprungit mer än jag brukar och fick ett fint backintervallpass på cykeln med DSA på onsdagskvällen. Varmt och skönt soligt väder fastän klockan blev 19, och cyklingen gick riktigt stabilt trots slitna ben efter tisdagens banlöpning.

Till helgen blir det faktiskt ännu en tripp till Uppland! Uppsala närmare bestämt. Skandisloppet eller UNT bike weekend som det heter går av stapeln med Sveriges enda UCI-lopp för herrar, motionslopp lvg, MTB-lopp och GP. Skandis GP lovar en djävulsbacke som ska tas 15 gånger, kullersten och troligtvis regn så jag kunde såklart inte motstå frestelsen att anmäla mig. Första gången jag kör GP med bara damer och dessutom hemmaplan för IF Mantra Sports damlag där jag ingår så det ska bli riktigt kul!

Jag har dessutom fått ännu en cykellicens som Team manager för Falu CK som jag ska utnyttja på lördag, coolt va? 😉 Ska bli kul att supporta grabbarna så gott jag kan i det hårdaste cykelloppet på svensk mark!

2015-05-06 18.41.48
Så fint var det på onsdagskvällen på toppen av backen till Falukrossen!
2015-05-08 14.21.50
Ännu ett kort att hålla reda på från SCF!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s