Slaktad!

Måndag och tisdags träningar är avverkade, vädret är grått grått grått och jag har ägnat mig åt simning och dubbla löppass. Kanske vore roligare att springa om jag inte alltid la löppassen på regniga dagar? (mest för att det är besvärligare att tvätta cykel än löpkläder). Dagens behållning får bli simningen i morse som gick bra, huvudserien innehöll mycket simning med band som bortsett från arm är lite av min paradgren!

Eftermiddagspasset med tröskeltusingar på bana kändes dock inte lika kul. Att ha starka träningskompisar kan vara sporrande men när jag själv är långt efter redan på första intervallen kan det bli lite knäckande. Det gick iallafall lite snabbare ju längre jag höll på, splittarna blev 4.00, 4.01, 3.57, 3.59 [gråtpaus] 3.55, 3.48 och sen fick det räcka för idag då jag knappt sprungit på bana i år.

Ibland behöver jag bryta ihop lite för att slappna av och kunna köra snabbare. Inte superkul men TÄNK vad roligt det kommer att bli när jag en vacker dag kommer att kunna hänga med bättre..! Jag minns när jag började cykla velodrom, blev tokavhängd precis hela tiden men efter ett tag lärde jag mig sitta kvar i snabba klungan. Vilken kick det var! Nu har det ju en hel del med teknik att göra i velodromen men det borde gå att få samma känsla i löpning om jag bara ger mig f-n på det. Tur att Jenny uppmuntrar mig och påminner mig om det jag egentligen vet men har lätt att glömma bort: Det tar tid att bli snabb…

2015-05-05 16.00.47
Hälften av dagens starka löpsällskap!

.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s