Duathlon-SM

Då var det gjort! Jag slutade på en försmädlig 4e plats idag (igen). Stel löpning men en rätt ok cykling. Det blev en bra tävling iallafall, att Eva skulle vinna var ju ingen dunderskräll men sen var vi ca 7-8 tjejer som var ganska nära varandra. Kul med duathlon, det dyker upp en massa starka löpare och cyklister som man normalt inte har hört något om på triathlonarenan, som det ska vara! Jag hade ju gärna kommit på pallen såklart, men när andra är starkare kan man liksom inte göra något åt det. Förutom att åka hem och träna och hoppas att man är snabbare nästa gång. En väldigt rättvis sport på så sätt, träning betalar sig och det har inte så mycket med tur att göra! Pallen på damsidan blev Eva Nyström, Sara Svensk och Jenny Nilsson, Grattis tjejer!!

Regnet kom på cyklingen och det var verkligen inte varmt, själv rockade jag den oerhört läckra kombon med underställ och väst under triathlondräkten. Och en benvärmare. Det sistnämnda var väl inte riktigt meningen men den andra halkade ner efter 2km löpning och jag fick stanna och ta av den, tappade väl 30 sekunder på det ungefär.

Bra att träna på att tävla ändå, ska hem och analysera vad jag ska göra för att få ihop löpningen, är hemskt stel i höftböjaren nuförtiden och behöver kanske fundera lite noggrannare på vilken uppladdning som fungerar för mig. Kanske överväga att skaffa en coach igen? Tror inte att det är det bästa för prestationen att grubbla för mycket själv.

DSC_0044

DSC_0046

DSC_0048

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s