Inför Duathlon-SM

På fredag är det tävlingsdags igen och denna gång är det mästerskap! Duathlon-SM brukar normalt inte locka så värst många men nu blev jag glad av att hitta ovanligt många i startlistan. Dessutom många riktigt bra, bland andra tvåfaldiga världsmästaren Eva Nyström och och starka löpare som t ex Jenny Nilsson och Katarina Åström. Så det lär gå undan redan från start!

Distanserna som ska avverkas är alltså 10km löpning, 40km cykel och 5km löpning, det känns efteråt kan jag lova… För min egen del känner jag mig inte särskilt nervös, det ska bara bli kul att tuta och köra och se hur långt det räcker! Mest huvudbry har jag över hur man ska klä sig. Väderprognosen ser inte hemskt kul ut så frågan är om man ska försöka springa med benvärmare? Inte helt olikt vädret på Vansbro triathlon förra året, som då råkade bli sveriges genom tiderna största duathlon pga kylan. Där slutade jag i värmetältet efter cyklingen så jag bör väl göra nåt annorlunda den här gången.

väderprognos

duathlon

Bjuder på en bild från hittills enda gången jag kört duathlon-SM, 2013 i Knivsta, då blev det silver

Startlistan hittar du här: http://apps.svensktriathlon.org/competitions.asp?type=competitors&competition_id=986&language=1

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s