Drömmen om att springa snabbt

Idag är det fokus på löpning. Vi var tre DSA-triathleter som åkte till Säter för att springa kvartsmara och halvmara. Själv var jag inte riktigt upplagd för halvmara så jag valde kvarten i hopp om att hitta lite fart. Fart ja, det hade inte tyvärr mina ben särskilt mycket av idag. Blir ofta beskylld för att inte ta i på löpningen för att jag ser så pigg ut. Styrka och uthållighet har jag så det räcker och blir över. När jag försöker springa fort är andningen är oftast rätt kontrollerad och det finns kraft i benen, men det syns ju inte att mitt lilla kaninhjärta jobbar i 190-195 slag/minut när jag blir omsprungen av folk med väldigt tvivelaktiga löpsteg.

Nåja, fördelen är ju att jag håller väldigt länge istället! Och att löptiderna inte diffar så mycket beroende på om jag just har cyklat eller inte. Kanske behöver några år till av bra löpträning.bara? Det visar sig, drömmen lever vidare. Idag sprang jag 10550m på 43-nånting, det räckte iallafall till att bli första dam över mållinjen.

Stort grattis till Joel som var snabbast av alla på kvartsmaran och Jenny som ägde halvmaran i motvinden, ni är grymma!!

2015-04-25 13.15.49
Dagens King och Queen!
2015-04-25 15.07.20
Ica i Säter hade grymt goda jordgubbar!
2015-04-25 15.18.04
Nu ska jag ut på dagens andra löppass, för det behöver jag! Ciao 🙂

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s