Ingen bor i skogen

Det blåser inte i skogen iallafall.

Ett litet delmål med träningen för mig är att ofta få till så många roliga pass som möjligt. Dels för att jag är mycket bättre på att ta i när jag har roligt, och dels för att jag inte helt enkelt ska tröttna på sporten.

Bra träningssällskap kan förgylla vilket pass som helst, men idag var det ingen som ville/kunde köra duathlonintervaller med mig. Blåsigt även idag och jag hade verkligen ingen lust att sitta och tugga motvind på landsvägen. Så istället plockade jag fram min MTB som mest tjänar som transportcykel annars och cyklade upp på lugnet. Hittade en glänta som fick bli växlingsplats och  snurrade runt på stigar runtomkring. Mest fokus på löpningen (den gick fint!) och cyklingen skulle vara med hög kadens, så det blev ju ett alldeles perfekt, jobbigt och roligt pass! Jag och MTB:n har inte precis varit bästa kompisar sen min krasch förra sommaren, men nu kändes det rätt bra igen!

2015-04-23 12.51.59
Gött att bara sitta i skogen en stund efter ett bra pass!
Dagens växlingsplats

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s