Tempo, tempo!

På agendan idag var att använda cykelbenen igen efter helgens äventyr.

Har tänkt köra lite mer tempocykel än vad jag gjort tidigare den närmaste tiden, och idag var planen ca 2 timmar med lite hårdare inslag. Alltid roligare med sällskap så tur för mig att DSA-cyklisterna skulle ut och köra lagtempointervaller!

Nu var vi bara 4 cyklister med lite olika förmåga så sådär värst mycket till lagtempo blev det inte men ett bra pass ändå. Vi höll ihop bra på första intervallen som skulle vara “medelhård”, men när det var dags att köra “hårt” hade killarna lite väl många watt i benen och då krävdes det inte mer än en vindpust för att åka av. Vi tjejer kunde cykla oss trötta ändå men några vansinneshastigheter blev det inte i motvinden! Fick känna mig lite starkare i slutet på passet när det blev medvind och lite uppförsbacke, louise-vänligt före då jag kommer undan utan att behöva anstränga mig så värst mycket.

Såhär såg passet ut i cykeldatorn: https://connect.garmin.com/activity/embed/753650948

2015-04-22 11.16.40
Dagens fina cykelsällskap!

Tog en tur till simhallen efteråt också, med förhoppningen att komma därifrån med lite fräschare ben och nackmuskulatur. Fantasin var inte på topp så när jag gjort det sedvanliga 800m insimmet tänkte jag att jag kör det en gång till så får vi se sen.. och snart hade jag gjort det 5 gånger. Skönt att bara stänga av hjärnan ibland!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s