Simfrustration

Det  här med simning kan vara nog så frustrerande att lära sig som vuxen.

Som bekant är det min akilleshäl i triathlon, men det har blivit bättre. Eller ja, jag har blivit rätt bra på att simma teknikövningar, simma med paddel, dolme, band, ben med platta och alla möjliga simprylar man kan tänkas ha. Men att kunna simma snabbt sammansatt -NEJ. Till exempel har jag inga problem med att simma 10×200 arm på 2.40 numera. I morse simmade jag mina 200-ingar sammansatt på 3.10.

Detta har en förmåga att bygga upp en frustration inom mig värdig att gå bärsärkagång. Men att slå näven i vattnet känns mest töntigt. Slå näven i kaklet har lite väl hög skaderisk. Går det dåligt i cykel kan man ju kasta cykeln i diket, det är ganska effektfullt. Att ha sönder simprylarna känns också hemskt dumt, det är ju de som gör att jag simmar bra ibland. Skämt åsido, men det enda som återstår är att fortsätta simma. Ibland lyckas jag vända frustrationen till att faktiskt slappna av och simma bra, men inte alltid.

Hjärnspöken? Troligtvis. Men det är som sagt bara att fortsätta simma. Och allt detta innan kl 8 på morgon! Frukosten satt fint efter det. 2015-04-21 09.13.32

lugnet
Längtar tills lugnets ute-50a öppnar och till att simma öppet vatten så man slipper de där vändningarna hela tiden!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s