Ner som en pannkaka, upp som en sol!

Det rullar på rätt så stabilt med träningen för det mesta här och det känns ju bra. Men i måndags var det dock tomt i tanken! Tog vilodag då, och på tisdag och onsdag strejkade kroppen om jag försökte göra något högintensivt. Torsdagen inleddes med lite mystiskt halsont, som jag lyckades bli av med genom att spendera både torsdag och fredag i halvkoma på soffan.

På lördagen cyklades det runt Siljan i fint sällskap, första gången jag gjort den turen faktiskt då jag sällan cyklar så långt! Vilan hade satt sig i kroppen på fel sätt och i början var det helvidrigt. Tyckte att det var bäst för alla inblandade om jag bara låg längst bak och höll käft, och så blev det i två timmar. Provade sen att trycka på lite i tempoposition och hade bättre tryck i pedalerna än mitt försök till intervaller i onsdags, så sen var det bara köra på! Några fler tempoökningar blev det med riktigt bra känsla, höll ihop fint i resterande 4 timmar fram till Falun och allt kändes väldigt mycket trevligare. Tänka sig vad lite vila kan göra.

Välkommen tillbaka kroppen, nästa vecka går vi in i ironman-bubblan! Nästa tävling blir Challenge Denmark om 4 veckor. Det är snart 2 år sedan jag gick i mål på en fulldistans-tävling, en hel del har hänt sedan dess så det känns spännande och nästan lite nytt!

2015-05-16 09.47.01
Vägvalet diskuteras, jag har inte hunnit piggna till än och känner mig rätt så säker på att vi kommer runt Siljan oavsett så jag håller mig fortfarande i bakgrunden. Sen blev jag på bättre humör kort efter och vilken fin dag vi fick!
2015-05-17 13.37.51
Falun bjuder på regn och 3 grader idag, perfekt dag för Crocodile Dundee II 🙂 Om en vecka öppnar utebassängen så lite varmare temperaturer vore ju fint.
Screenshot_2015-05-17-14-14-37
Missade tyvärr en träningshelg med de härliga tjejerna i mitt cykellag! Kryllar inte av cykeltävlingar på landsväg så nästa gång jag kör med dem blir  Solleröloppet på midsommar. Missa inte oss på Instagram!
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s