Jobb, racerpremiär och nya samarbetspartners!

Hej hallå!

Glest mellan uppdateringarna i vanlig ordning, men så som livet ser ut nu så är det nog ungefär månadsvisa uppdateringar ni läsare får vänja sig vid!

Har ju som sagt börjat jobba heltid och gjort det i snart två månader. Ett roligt jobb, men det är tufft att det ska ta så mycket tid av dagen! Helt klart en stor omställning när jag gått från att ha hur mycket tid som helst och jag känner inte riktigt att jag hittat rätt balans ännu. Men det ger förhoppningsvis med sig så småningom.

Veckodagarna är galet effektiviserade och består i stort sett bara av att träna, äta, jobba och sova. Fördelen är att jag njuter väldigt mycket mer av helgen! Men nu i mars så har jag annat inbokad _varje_ helg utom just nu i påsk och då blir det lite för mycket av allt, jag blir sliten och träningen blir inte bra.

 

Men nu är det ju i alla fall långhelg och idag innebar det racerpremiär! 5 timmar, och första turen dessutom på min nya fina Allebike Aero! Kör ju redan Allebike på cross, och nu kommer jag att göra det på racer och tempo också. Tempohojen har inte fått komma ut ännu men har testat den lite i velodromen, och den känns riktigt bra! Racern och jag kom bra överens åtminstone i 2,5 timmar idag, sen blev jag trött och dessutom åkte en kabel ut så jag kunde bara ligga på stora klingan precis lagom till Tällbergsbacken. Snålt med glada miner efter det. Jimmy gjorde det mesta av dragjobbet och Rasmus och Jonatan hjälpte också till bra, själv är jag mest glad att dom stod ut med mig på slutet. Men med några ytterligare långa pass så ska det nog börja kännas bra hela vägen.

2016-03-27 17.43.41
Tempohojen som ska göra mig snabb i Vansbro!
2016-03-27 17.35.57
Linjehojen som jag lekte med idag

Allebike, som ligger i Alingsås har förresten en mässa nu på torsdag, kom dit om ni är i närheten!

Förra söndagen medverkade jag också på Sweden Bike expo i Trimtex monter, vilket är ett annat nytt samarbete som jag är glad över! Snart kommer designen på mina nya tävlingskläder så håll utkik!

 

Träningsmässigt så har jag som sagt inte jättebra rytm just precis nu. Men jag har haft en riktigt bra grundträningsperiod hela vintern, simningen har gått framåt och löpningen känns stabil, så statusen inför sommaren är bra mycket bättre än förra året!

Om två veckor blir det dessutom läger på Mallorca med ett härligt gäng bestående av mestadels DSA-folk, då ska nog cyklingen få sig en skjuts också. Ska bli så skönt att komma iväg till värmen!

Tidigare i vinter kände jag mig taggad att köra Ironman Lanzarote i maj, och så kände jag även för två veckor sedan. Fast just nu känns det rätt osannolikt att kunna få in den träning som krävs för att göra ett bra race där, så jag kommer nog att hoppa över det. Fortfarande är SM i Vansbro den enda fasta punkten i årets tävlingsprogram, och det kan nog förbli så fram tills den gått av stapeln! Kan säga så mycket som att jag har två alternativa spår, varav det ena innefattar Ironman Kalmar och det andra inte gör det…

to be continued! 🙂

2016-02-27 15.53.58
Har blivit mer skidåkning på lugnet än vanligt denna vinter. Och mer ska det bli nästa år!

2016-02-27 15.52.24

2016-03-12 16.25.52
Vi åkte upp till mina föräldrar i början av månaden och njöt lite av vårvintern. Vet ni förresten hur man kväver en norrlänning? Man ger dom en bunt mariekex och sen när dom stoppat in dem i munnen frågar man: Har du en skoter? *inandnings-jo*
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s